CYBERSTONE on uue põlvkonna 6/7/8 interpoleeritud teljega robotiseeritud tootmissüsteem, mis on loodud olema väga paindlik tööriist mis tahes materjalist ja suurusega objektide ning esemete töötluseks kõrgusega kuni 3300 mm. See sobib eriti hästi sirgjooneliste, nõgusate, kumerate, kaarekujuliste, elliptiliste kujundite, ühe- või järkjärgulise kujuga skulptuuride ning kahe- ja kolmemõõtmeliste sektsioonplokkide töötluse jaoks. Sellega sobib ka töödelda kaldu, ümmarguse või elliptilise lõikega plaate, mille paksus on kuni 260 mm. Tänu pöörlevale platvormile on detaili võimalik töödelda 360 °, ilma et seda töövõtete jaoks liigutataks või ümber paigutataks.

Selle interpoleeritud 6-teljeline liikuv tööpea võimaldab 180° nurga all, ISO 50 ühendusega teha töötlust kasutades erinevat tüüpi teemanttööriistu, näiteks puurid, profiilkettad, poleerkettad, freesid, vormimisotsikud ja lõikekettad läbimõõduga 650 või 850 mm.

See 2D ja 3D tarkvaraga robot võimaldab teha äärmiselt täpset viimistlust ja valmistada tooteid nagu valamud, vannid, lauad, toolid, dušialused, vaasid, kujud, sambad ja muud arhitektuurielemendid. CYBERSTONE vastab kõige nõudlikumatele nõuetele, maksimeerib tootlikkust ja tänu arvukatele lisaseadmetele saab selle seadistada töökeskuseks mis tahes suurusega üksikdetailide jaoks või masstootmiseks.

Küsige toote kohta lisateavet ja pakkumist info@estoneglass.ee